Studentbalen!

Okej, ännu en intressant kväll som man både kunde klarat sig utan, men ändå vill ha kvar.

Jag sov lite dåligt igår, så jag gick inte upp förrens vid 2. Lagom till att möta Rania i dörren, för hon skulle komma hit och hjälpa mig med mitt hår. Vi börjar fixa i ordning mig och stuff. Hon skrattade förövrigt väldigt mycket åt mig i finkläder.
Vi tämjer besten. Dvs. mitt hår efter en lång och hård kamp - och jag blev lätt den hetaste killen på balen tack vare det. Sasukefrill for the win. Samt min helsvarta kostym, svarta skjorta och röda slips. Med lite fantasi såg man ju nästan demonisk ut. ;)

Problemen hopar sig dock och stressen tar över. Vi är inte klara förens halv 6. Det var då vi skulle vara nere vid grand och gå på mattan. Min dejt hörde jag inte av, och hon har nu ett 30-40 tal missade samtal. Jag blir apstressad när vi åker förbi grand på avstånd. Vi ser the Walk of Fame - och jag tänker. Jag tänker INTE gå där ensam. Fast precis efter det så ser vi Suss stå mitt i ett gathörn med sina päron.

WHEEEEW! >.< *pusta ut*

Min dejt liksom. Jag hoppar ut i farten och hälsar. Hon hade inte sin telefon med sig. Så dom där missade samtalen kommer nog verka en aning desperata.
Iallafall, vi väntar in ett par andra esteter. Samtidigt så lyckas jag få en till dejt. Så jag var manlig nog att ha Två stycken, arm i arm, på the Walk of Shame.
- oj det blev något fel där. :P

Efter gången fick vi stå i stadsparken en timma. Trampa på andras kjolar, bli fotade och se till att andra med vita klänningar fick gräsfläckar. Efter att ha spanat på folket man kände igen smög vi oss in för att hälla i oss bål.
Bålen smakade mer alkohol än dryck. My kind of stuff.

Efter att ha socialiserat sig så gick vi upp en våning till matsalen, maaaaaaassa bord - och jag hamnade vid Suss klass - som planerat, så jag är nöjd. Maten var underbar. Såpass underbar att jag snodde potatisgrattängen icke-vegetarianerna fick till sin oxfilé. Jag fick pasta och massa stuff till som huvudrätt. Maten var som sagt himelsk. Dock var förrätten ... mystisk. Det var haloumi, men Kall ogrillad sådan. Det smakade absolut ingenting - och istället för gummikonsistens hade den ... grynig konsistens. Dom andra fick räkröra. ( XP )
Efterrätten... *drömma tillbaka* Nu minns jag inte ens vad det hette. Men gott var det, och Suss avskydde det, så vi bytte desertglas när jag hade ätit upp min. (Hon kan vara snäll ibland, ytterst sällan dock.)
Det var en hiskelig mängd tal, och en onödigt hög summa skålar. Det var jobbigt att resa sig upp för varje skål goddamnit!
Dock tyckte jag Jespers humor i sina tal var lite kul. Inte den som var kvinnoförnedrande Jesper - utan den som var Allförnedrande ;)

Sedan var det dans. Suss fick givetvis första dansen. Vi var nästan först ut på dansgolvet. Man såg folk stå runt dansgolvet och glo - livrädda. Den gick väldigt smärtfritt. Dock var Suss Tvungen att lägga in en elak kommentar som inte hade någonsom helst grund när hon pratade om dansen med sina vänner. Jag var tydligen helt värdelös.
Men så var inte fallet. Jag blev uppbjuden ganska många gånger - dock sa jag nej. Jag var redan rätt salongsberusad, och jag tog faktiskt illa upp av Suss kommentar.
Men ett par till danser gav jag faktiskt emot slutet av kvällen. Fram tills kvällens "eminente DJ" kom upp.
Han sög. Alltså, hästkuk typ. Det var gräsligt.

Sedan censurerar jag resten av min kväll då den faktiskt resulterade i snefylla för min del.
Men Ester var snäll, hon ordnade skjuts hem.
Fast vi stannade vid Trandaredsskolan. Där hoppade jag av.
Jag gick runt där på min gamla skolgård. Mina gamla rötter.
Funderade - filosoferade.
Jag kände mig lagom het i mitt hår, utrunna smink och kostym.

Ännu en... kväll i Teds liv.
Nu när jag skriver det här är jag förövrigt bakfull som satan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback