The God of Chaos, Darkness and Evil, Aelea.

Nu är jag klar med ett till porträtt. Jag blir bättre och bättre tycker jag.
Det här är en karaktär jag skrivit om sedan mitten av nian. Hon är oftast antagonisten i allt jag skriver - även om hon inte omnämns. Hon är Pazoos nemisis (Gud av ordning, eld och godhet), men ser inte honom som värdig, så hon bråkar hellre med Charcon.

Hon har blek vit hy, saknar helt ansiktsdrag förutom hennes guldögon. Hon tillhörde ett släkte som påminner om hengeyokai innan hon blev en gud. (Djur som byter skepnad) Hon kan fortfarandra anta andra skepnader - det är inte ovanligt att hon ger sig själv speciella drag, t.ex: vingar, svans eller horn. De långa öronen hon har är något hon valt själv för att håna Charcon och hans alviska arv.
Hon klär sig alltid utmanande, om hon ens bryr sig om att klä sig.

Tog kanske 8 timmar sammanlagt, arbetade från och till. PS CS3 med Wacom.





Panik och sånt.

Nu har allt lugnat sig lite i mitt liv. Efter en MASSA panik.
En sak är säker. Får jag någonsin makt - så är det första jag kommer göra är att avskaffa AF, Soc och CSN.
Jävla organ vars byråkrati enbart försvårar för dem som är hederliga.

Porträttmålning, möt Hertig Arotha:



Procastrination!

Stress, stress och mer stress. Nu är en av mina uppgifter klara. I alla fall tillräckligt klar för att jag inte skall gräma mig över den. Imorgon blir det att göra färdigt gruppuppgiften om Anne Frank också. Jag tror det här kommer gå bra. Tenta på torsdag också, i ekonomistyrnining - och av någon anledning, så känns det som att jag kommer klara den.

Vad händer annars? Jag töntar mig som vanligt. Funderar och filosoferar alldeles för mycket. Jag vet vad jag Vill, men om det jag vill är omöjligt, vad gör man då? Intalar sig att Inget är omöjligt? Eller gå vidare? ;P
Jobbig jävla balans, eftersom alla gör avvägningen.  Och de råd jag får är oftast dubbla eller hycklande.
Störande.

Jag fastnade i PS förrut när jag undvek att skriva om diskurser. Är inte klar, men kan vara kul att se hur jag målar upp ett porträtt.

1 2 3 4
5 6 7

Vill fortsätta på mitt stora projekt med World Creator, men jag vågar inte. Måste bli färdig med alla mina stressmoment först. Men snart är det över. Då kan jag fortsätta skriva också. Om AF och Soc tillåter.. *sucka lite*

Senaste safe saven på World Creator:
7